UUTISET

Sivun päivitys hieman jäänyt. yritetään korjata tilanne :)
Meillä on sijoituskotia etsivä narttu pentu vapaana. Yhdistelmästä Polar Express I Am Your Morningstar ja Isä Sticky Wicket's Like the Pied Piper. Laita rohkeasti viestiä ja kysy lisää.

Mörkö

22.01.2022

Mörkö FIMVA EEMVA LVMVA Sticky Wicket's I Am a Wildog Voitti Helsinki Veteran Winner'21 tittelin ollen rotunsa paras veteraani.

Meillä on muutama 7vk uros pentu vapaana. Kysele rohkeasti! Pennut ovat erittöin iloisia, hyvin sosialistettuja sekä lupaavan näköisiä.

Meillä on myös yksi sijoituskotia etsivä tuonti narttu, jolla nyt ikää 9kk. Ota rohkeasti yhteyttä jos kiinnostuit!

Tällä hetkellä meillä pentusuunnitelmia alkuvuoteen 2020. Viimeiset sunnittelmat lyödään lukkoon kun loput terveystarkit on tehty. kannattaa olla ajoissa liikenteessä, pentjuen suhteen.

Valintoja

30.10.2019

Viime aikoina olemme saaneet myös huonoja terveystuloksia, joiden johdosta Unkarin tuontimme on suljettu pois jalostuksesta. Puolan tuontimme luonne osoittautui harmillisesti myls liian heikoksi jalostukseen.
J- pentuetta kohdannut mystinen vika, on viellä arvoitus. Toivomme joskus jonkun syyn löytyvän tägän kamalaan tradegiaan.

Sijoituskotia etsii narttu ja uros pentu. Lisätiedot soittamalla, emaili tai yhteydenotto lomakkeen kautta. Ota rohkesti yhteyttä, jos pieni naskalihammas voisi ilahduttaa sinun elämääsi.

F-pentue

13.06.2018

Rafan ja Yatzin lapsoset syntyivät 12.6.18

Amerikan tuontimme Lycka (Sassy The Texas Twister) kävi terveystarkissa, saaden hienot tulokset.

Ensi vuodelle on muutama suunnitelma hautumassa. Lisää tietoa tulossa kun saamme loput testit ja tutkimukset tehtyä.

Luo kotisivut ilmaiseksi! Tämä verkkosivu on luotu Webnodella. Luo oma verkkosivusi ilmaiseksi tänään! Aloita